TULOSTIEDOTE / IKM&SM 20.5.2017 Iltapäivän palkintojenjako

20.5.2017

Jaakko Viinamäki - Tuuli Tolvanen
Jaakko Viinamäki - Tuuli Tolvanen
Yleinen Rising Star latinalaistanssit
Yleinen Rising Star latinalaistanssit
Seniori 3 vakiot SM
Seniori 3 vakiot SM
Juniori 1 vakiot IKM
Juniori 1 vakiot IKM

TULOSTIEDOTE / Iltapäivän palkintojenjako

Kilpatanssin Ikäkausimestaruus- ja SM-kilpailut 2017

20.-21.5.2017 Oulun Urheilutalo, Oulu

- - -

Lauantaina käydyissä kilpatanssin Ikäkausimestaruus –kilpailuissa juniori 1-ikäluokan vakiotanssien mestaruuteen tanssivat Oulun Telemark Teamia edustavat Jaakko Viinamäki - Tuuli Tolvanen. Sarjan hopealle tanssivat Aleksi Ahola – Polina Anisimova Haminasta ja pronssia nappasi tamperelaispari Mikke Luttinen – Jonna Pekkinen.

–  Voitto tuntuu mahtavalta, olemme harjoitelleet nämä kilpailut mielessä mielessä koko kevään ajan. Parhaalta tänään tuntui valssi ja foxtrot, ja tanssi kulki kokonaisuudessaankin tosi hyvin, kommentoivat oululaiset Viinamäki ja Tolvanen heti kilpailun jälkeen.

Yleisen ikäluokan latinalaistanssien voittoon tanssi turkulaispari Valtteri Palin – Eevi Aalto. Toiselle sijalle tanssivat Antti Aho – Pinja Uitto Oulun Telemark Teamista ja kolmannelle sijalle ylsivät Juho Taskila – Pinja Koskela Kuopiosta.

– Tulos oli meille yllätys! Tanssimme parani kierros kierrokselta niin ei tässä voi muuta kuin olla tosi tyytyväinen. Tämä kisa oli meille kauden viimeinen, nyt harjoittelu jatkuu kohti uusia tavoitteita, iloitsivat Palin ja Aalto

Samassa tapahtumassa kilpailtavassa seniorien Suomen mestaruus –kilpailussa seniori 3-ikäluokan vakiotanssien voitoon tanssivat varmoin ottein Jouko ja Heljä Leppälä. Hopeaa pokkasi helsinkiläispari Jari ja Anne Redsven ja pronssille tanssivat Tero Sisto – Kati Järvelä Tampereelta.

–  Fiilis tanssia oli tänään mahtava ja kisapaikka hieno, lattialla oli oikein hyvä ja luotettava tanssia. Olemme kymmeniä vuosia kiertäneet erilaisia kilpailupaikkoja sekä Suomessa että ulkomailla, ja Oulu ei kisajärjestäjänä koskaan petä, nauroivat tuoreet Suomenmestarit heti palkintojenjaon jälkeen.

Viikonlopun aikana Oulussa kilpaillaan 223 parin ja 23 joukkueen voimin, kun jaossa ovat Ikäkausimestaruudet ja senioreiden Suomenmestaruudet. Lisäksi sunnuntaina kilpaillaan lasten ja junioreiden joukkuekilpailut.

Kilpailut käynnistyvät sunnuntaina klo 9.30 Oulun Urheilutalolla. Liput ovelta 20€, lapset ja eläkeläiset 10€, alle kouluikäiset ilmaiseksi. Tervetuloa!

- - - - -

Kaikki tulokset osoitteessa: http://www.stelnet.fi/tulv17/ikm20052017/tulokset/

- - - - -

Kuvat: Sanna Niinivaara