TULOSTIEDOTE / IKM&SM 20.5. Iltapalkintojenjako

20.5.2017

Jaakko & Tuuli
Jaakko & Tuuli
Jaakko & Tuuli
Jaakko & Tuuli
Lapsi 1 E-D
Lapsi 1 E-D
Lapsi Lapsi 2 E-C
Lapsi Lapsi 2 E-C
Juniori 1 Avoin Lattarit
Juniori 1 Avoin Lattarit
Juniori 2 Avoin 10T
Juniori 2 Avoin 10T
Seniori 2 Avoin Vakio SM
Seniori 2 Avoin Vakio SM
Yleinen Avoin Vakio RS
Yleinen Avoin Vakio RS

TULOSTIEDOTE / Lauantai 20.5. Iltapalkintojenjako

Kilpatanssin Ikäkausimestaruus- ja SM-kilpailut 2017

20.-21.5.2017 Oulun Urheilutalo, Oulu

- - -

Lauantaina käydyissä kilpatanssin Ikäkausimestaruus –kilpailuissa juniori 2-ikäluokan 10-tanssin Rising Star -kilpailussa voittoon tanssi kuopiolaispari Urho Salo – Inkeri Salo, hopeaa nappasi Oulun Telemark Teamin pari Matti Laine – Maija Näpänkangas ja pronssille pyörähteli Robin Hansson – Nea Korkeamäki Helsingistä.

Juniori 1 -ikäluokan latinalaistanssien voiton vei Oulun Telemark Teamia edustava pari Jaakko Viinamäki – Tuuli Tolvanen, hopealle kiri Mikke Luttinen – Jonna Pekkinen Tampereelta ja pronssia otti Elias Saastamoinen – Emmiina Alimattila Liedosta.

– Ihan huikeaa oli tanssia kotiyleisön edessä, koko ajan oli mahtava kannustus ja tosi hyvältä tuntui tanssia. Lattareista sujui tänään parhaiten samba ja chacha, tänään jo vakiotanssitkin voittanut Jaakko Viinamäki kommentoi.

Yleisen ikäluokan Rising Star vakiotanssifinaalissa voiton vei Valtteri Palin – Eevi Aalto Turusta, toiselle sijalle sijoittui tamperelaispari Arto Pajunen – Aleksandra Skorodskaya Tampereelta ja kolmanneksi tanssi Karri Rinne – Esteri Talvio Kirkkonummelta. Jo toista kertaa samana päivänä kultaa pokanneet palin ja Aalto olivat päiväänsä todella tyytyväisiä:

- Hyvältä tuntuu! Vakioissa meillä oli enemmän odotuksia, mutta kyllä voitto molemmissa lajeissa tuli yllätyksenä! Aika paljon on harjoiteltu ja hyvältä tuntui kisata, omasta seurasta meillä oli yleisössä iso kannustus. Lattareissa onnistuimme tänään parhaiten paso doblessa ja vakioissa vahvin oli meillä wienin valssi.

Lapsi 1 E-D –luokassa Kirkkonummelle matkasi tuplavoitto, kun voittoon tanssi Oliver Lindqvist – Minea Lepojärvi ja hopeaa nappasivat Arttu Ainoa – Mea Partinen. Pronssille tanssi helsinkiläispari Felix Valtonen – Nuppu Kantola.

Lapsi 2 E-C –luokassa kultaa pokkasi Stefan Kagadi – Maria Soitonen Helsingistä, toiselle sijalle pyörähteli Kaapo Tusa – Fay Antikainen Kirkkonummelta ja kolmanneksi kiri Benjamin Ahti – Hede Kilp Turusta.

Samassa tapahtumassa käydyssä seniori 2 –ikäluokan Suomenmestaruus -kilpailussa selvään voittoon tanssivat Juha ja Päivi Rautio Tampereelta. Hopealle ylsivät Henry Hatakka – Terhi Virkki-Hatakka Lappeenrannasta ja pronssia pokkasivat DSC Oulua edustavat Esa Id – Katariina Lassila-Id.

– Määrätietonen ja kova harjoittelu, hyvä valmennus, sekä tietysti kaunis pari olivat tänään selkeän voiton salaisuus, nauroi Juha Rautio heti palkintojenjaon jälkeen.

– Tänään tanssittiin vain kaksi kierrosta, joten oli haasteellista saada hyvä lämpö päälle. Kuitenkin hyvä lattia, erinomainen musiikki ja kannustava yleisö siivitti hyvään suoritukseen. Valssi tuntui tänään hyvältä ja helpolta, pystyimme tekemään niitä asioita mitä olemme treenanneet. Oulussa on aina kiva tanssia ja tänne oli hyvä päättää kotimainen kisakausi, muutaman viikon päästä vielä Pariisissa kilpailevat Rautiot summasivat mietteitään.

Viikonlopun aikana Oulussa kilpaillaan 223 parin ja 23 joukkueen voimin, kun jaossa ovat Ikäkausimestaruudet ja senioreiden Suomen mestaruudet. Lisäksi sunnuntaina kilpaillaan lasten ja junioreiden joukkuekilpailut.

Kilpailut käynnistyvät sunnuntaina klo 9.30 Oulun Urheilutalolla. Liput ovelta 20€, lapset ja eläkeläiset 10€, alle kouluikäiset ilmaiseksi. Tervetuloa!

- - - - -

Kaikki tulokset osoitteessa: http://www.stelnet.fi/tulv17/ikm20052017/tulokset/

- - - - -

Kuvat: Sanna Niinivaara