TULOSTIEDOTE / IKM&SM 21.5. Iltapalkintojenjako

22.5.2017


Sunnuntai 21.5. Iltapalkintojenjako
Kilpatanssin Ikäkausimestaruus- ja SM-kilpailut 2017
20.-21.5.2017 Oulun Urheilutalo, Oulu

Sunnuntaina käydyissä kilpatanssin Ikäkausimestaruus–kilpailuissa juniori 1-2 -ikäluokan joukkue -kilpailussa voittoon tanssi Oulun Telemark Team 1 joukkue, hopealle kiilasi Blue&White+Pivotkero yhdistelmäjoukkue ja pronssia DanceLine+Bogafoton yhdistelmäjoukkue.

– Junnut ansaitsivat tämän voiton. Tämä porukka on ollut kahdesti SM hopealla, kerran häviten pisteellä ja kerran tasapistein, totesi joukkueen johtaja Tuula Raukovaara.

Nuorisoikäluokan avoimen RS vakiotanssien voiton vei Johannes Jänkälä – Ann-Marie Lepik, Keminmaalta, hopealle Leo Österås – Sandra Lankila ja pronssi matkusti Kuopioon Olli Seppäsen ja Roosa Bruunin mukana.

– Olimme tyytyväisiä kisa suoritukseen ja tanssi parani kierros kierrokselta. Kilpailupaikalla kannustus oli todella mahtavaa, kesällä treenaamme Tallinnassa ja syksylle lähdemme German Openiin kisaamaan, kommentoi Jänkälä.

Samassa tapahtumassa käydyssä Seniori 1 –ikäluokan avoin vakiotanssien RS -kilpailu. Selvään voittoon tanssivat Jurka Rahikkala – Linn Österås, Turusta, hopealle ylsivät Mikko Juusola – Hanna Paavola, Vaasata ja pronssia pokkasivat Oulusta Telemark Teamin  Timo Urhonen – Heli Kaskela.

– Tosi hyvät fiilikset, kun emme ole päässeet harjoittelemaan lähiaikoina ja siihen nähden tosi hyvä suoritus. Järjestelyt olivat todella hyvät, kesällä kohotetaan kuntoa ja tanssitaan, voittajapari kommentoi.

Tapahtumassa oli kokeilukilpailuna alle 21 v. avoin vakiotanssien kilpailu, jossa voiton vei Samuli Perämaa – Anne Haataja, Oulusta, toiseksi tuli Eetu Lämsä – Emilia Prykäri, Oulusta ja kolmannelle sijalle pari Valtteri Palin – Eevi Aalto, Turusta.

– Kyllä voitto tuntuu aina hyvältä tuumasi Haataja.
– Hyvä kisapäivä ja suoritus parani päivän mittaan. Kisat olivat järjestetty hyvin ja tulokset tulivat kokoajan. Nyt lomaillaan ja sitten enemmän treeniä, jatkoi Perämaa.

Samassa yhteydessä kilpailtavassa seniorien suomenmestaruuskilpailussa seniori 4-ikäluokan latinalaisten voittoon tanssivat Raimo Kekola – Soile Maunuksela, Seinäjoelta, toiseksi sijoittui Markku Puro – Kirsti Myllymäki, Tampereelta ja kolmannen sijan valtasi Vesa ja Aila Mikkolainen, Järvenpäästä.

– Ei ihan huippu fiilikset, koska tanssi ei sujunut kuten oli suunniteltu, Yleisfiilis Oulussa on aivan mahtava, kiitos seuralle, kisapaikka ja lattia toimi ja oli hyvä. Kausi jatkuu metsä- ja puutarhatöillä, Kekola ja Maunuksela kertoivat.

Toinen seniorien suomenmestaruus tanssittiin seniori 2-ikäluokan avoimissa latinalaistansseissa, niissä voiton veivät Jani Kallio – Satu Vuorijoki, toiseksi sijoittui Ari Tommola – Niina Kakoyi, Helsingistä ja kolmannelle sijalle nousi Jarmo ja Marjatta Kouhia, Järvenpäästä.

– Fiilikset on aivan mahtavat, lattia, musiikki ja kisapaikka oli hyvät, treeniä treeniä, voittajapari iloitsi.

Viikonlopun aikana Oulussa kilpailtiin 223 parin ja 23 joukkueen voimin, jaossa oli Ikäkausimestaruudet ja senioreiden Suomen mestaruudet. Lisäksi sunnuntaina kilpailtiin lasten joukkuekilpailun Suomenmestaruus ja junioreiden joukkuekilpailut.

– – –

Kaikki tulokset osoitteessa: http://www.stelnet.fi/tulv17/ikm21052017/

– – – – –

Kuvat: Sanna Niinivaara