Johtokunnan elokuun terveisiä

20.8.2017

Johtokunta on keskustellut kokouksessaan maksamattomista ja avoimista saatavista. Yleisesti pyydämme jokaista perhettä tarkistamaan, että omat maksut on hoidettu ajan tasalle ennen uuden laskun saapumista. Mikäli haluat keskustella maksuista, ole yhteydessä seuramme laskutukseen.

Markkinointia jatketaan normaalisti olemalla esillä riittävästi eri tapahtumissa, johon jokaiselta toivotaan osallistumista esiintymisten ym. muodossa. Jos haluat päästä esiintymään, olettehan yhteydessä esiintymisvastaavaan. Tällöin esiintymisvastaavan on helpompi kysellä ensin niitä pareja, jotka ovat ilmoittaneet ensisijaisen halukkuutensa.

Tulemme järjestämään ensiviikon aikaan vanhempienillan jokaisen ryhmän osalta ryhmätuntien aikana. Näissä voimme opastaa uusia tulokkaita lajin saloihin sekä kerrata konkareiden kanssa, kuinka asiat tulee hoitaa sujuvuuden takaamiseksi. Samassa yhteydessä kertaamme mm. Nimenhuudon käytäntöjä.

Ryhmien muodostuminen on ollut jälleen iso ponnistus parien kehityksen ja edistymisen mahdollistamiseksi. Pieniä muutoksia voi vielä mahdollisesti tulla, mutta valmentajat informoivat niistä tarkemmin. Ryhmäjaot löytyvät Nimenhuudosta materiaalikansiosta "Ryhmäjaot 2017 -2018".

Telemark Team:in lanseeraama hyväntekeväisyystapahtuma TVK 2017 järjestetään 29.11.2017 klo 18 - 21:00 Kastellin monitoimikeskuksessa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Oulun kaupungin, Citydancen ja DSC:n kanssa. Tapahtumaan toivomme runsasta osallistumista erilaisiin talkootehtäviin, jotta saisimme luotua hienon tapahtuman Suomi 100 vuotta teemaan liittyen. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan TVK toimikunnan valitsemalle kohteelle. Varaa siis aika jo kalenteriisi!

Seuramme sai kilpailuhaussa vuodelle 2018 järjestettäväksi seurakilpailut, ja myös jo aiemmin myönnetyt Grand Prix- kilpailut tanssitaan Oulussa 2018 syksyllä.

Myös vuodelle 2019 seuramme sai järjestettäväkseen Grand Prix arvokilpailut, joista myöhemmin lisää. Kilpailukalenterit päivittyvät Suomen tanssiurheiluliiton sivuille syksyn aikaan.

Seuran jäsenille on päätetty järjestää mahdollisuus tilata edustusasuja. Asuista tulee Värttöön sovituskoot ja lista, johon tilauksen voi tehdä. Infoamme kun tiedämme milloin sovitusasut saapuvat. Jokainen tilauksentekijä sitoutuu maksamaan asut ennakkoon seuran tilille ja asun voi noutaa kuittia vastaan niiden saavuttua.   

Olisimme kiitollisia kaikille kilpaileville pareille jos toimittaisitte lyhyet kommentit valokuvan kera kilpailupäivän päätteeksi suoraan kisapaikalta. Tiedot voi toimittaa sähköpostilla tiedotus.telemarkteam@gmail.com tai viestillä 040-8482342

Coronaria käynnit alkavat pyörimään taas loman jälkeen ja käyntejä on 2 kertaa kuukaudessa. Toivomme kaikkien osalta runsasta osallistumista. Palaute on ollut huikean hyvää. Yksittäisen henkilön osalta käyntikertoja tulee keskimäärin 1 kerta /3 kk jos kaikki kantavat kortensa kekoon. On joitakin ryhmiä joissa tanssija on käynyt lähes joka kerta ja hänet tunnetaankin jo hyvin. Lähde mukaan, se on todella antoisaa.

Huomioikaa myös, että ryhmien 3 ja 4 harjoitusajat alkavat 15 min ennen ryhmätunnin alkua pakollisella lämmittelyllä joka tapahtuu salin ulkopuolella. Näistä valmentajat kertovat lisää infoissa ja ryhmissä.