Johtokunnan lokakuun tiedote

21.10.2017

E-passi maksumahdollisuus on otettu käyttöön Telemarkissa. Katso lisää Maksut -sivulta

Coronaria-yhteistyö on aloitettu 2016 ja yhteistyösopimustamme on jäljellä vielä 2018 keväälle saakka. Yhteistyöstä hyötyy jokainen seuramme tanssija siten, että Coronarian avustuksilla kustannetaan valtaosa seuramme salimaksuja. Meidän osaltamme yhteistyö tarkoittaa tanssijoiden vierailuja joko Muhoksen hoivakoteihin tai Kempeleen hoitavakotiin. Vierailuryhmien tanssijat uudelleen nimetään lähiaikoina Nimenhuutoon Coronaria-kansioon. Muistathan ottaa osaa nimenhuudossa tapahtumiin, jolloin vastuita vierailuihin saadaan jaettua kaikkien seuralaistemme kesken. Tänä syksynä etsitään uusia vastuuhenkilöitä, jotka sopivat vierailuista oman ryhmän ja hoitokodin kanssa. Palvelukodeissa vierailujamme odotetaan innolla ja niistä puhutaan vielä seuraavalla viikollakin.

Seuramme on mukana seuraavissa tapahtumissa: su 12.11. Isänpäivän Kuperkeikka -tapahtuma, la 18.11. Suomi soittaa ja tanssii -tapahtumassa sekä ke 29.11. Tanssii valtuuston kanssa.

Seuramme on hakenut ja saanut Keminmaan peruuntuneet kilpailut. Kilpailu järjestetään 9.12 Jatulin Liikuntakeskusessa, Jokelantie 20 Haukipudas. Kilpailun yhteyteen järjestämme myös seuran joulunäytöksen, oppilasnäytökset sekä näytös- ja kokeilukilpailuja soolotanssijoille.

Tammikuussa seuramme järjestää 13.1.2018 seurakilpailut.  

Pistäthän päivämäärät jo ylös!

Nettisivujen päivittäminen (www.telemarkteam.net) on parhaillaan käynnissä. Mikäli huomaat sivustolla virheellistä tietoa, laita viestiä tiedotus.telemarkteam@gmail.com niin laitetaan asiat kuntoon.

Johtokunta on päättänyt toiminnan kasvaessa selvittää vapailta markkinoilta mahdollisia lisätiloja yhdessä toisen urheiluseuran kanssa. Onko tuttavapiirissäsi henkilöitä, joilla olisi tiloja vajaakäytössä? Laita viestiä puheenjohtajalle (telemarkteam.puheenjohtaja@gmail.com) niin selvitämme soveltuisiko tilat käyttöömme.

Muiden kuin seuran järjestämien valmentajien käyttö vapaavuoroilla. Vapaaharjoitteluvuorolle ei voi tuoda omia seuran ulkopuolisia valmentajia yksäreihin. Näitä tapahtumia varten saa varata seuran nimissä harjoittelutilan ja seura laskuttaa tilavuokran parilta, mm. urheilutalolla ja Linnanmaan liikuntahallilla voi maksaa varauksen suoraan kassalle.

Olethan muistanut merkitä kahviossa myynnissä olevat tuotteesi!

Laitamme lähiaikoina hinnoittelemattomat tuotteet myyntiin seuran hyväksi.

Seuran lämmittelyasut on nyt tilattu ja ilmoittelemme lähempänä, kun tiedämme toimituksen saapumis ajankohdan.

Maksujen ohjeistus: Huomioithan maksaessasi vierailevien valmentajien yksäreitä, kulu- ja/tai ryhmärahoja ilmoittaa myös erittelyn joko tulostettuun kuittiin/kuvakaapattuun kuittiin siitä,mitä maksusi sisältää. Esim. Matti Möttönen (tanssija) 2xkuluraha, 1xryhmä sekä 2xyksäri. Tämä helpottaa rahastonhoitajan työtä. Tuloste toimitetaan kuoreen tanssisalille tai osoitteeseen laskutus.telemarkteam@gmail.com.