Johtokunnan kesä ja syyskauden tiedote

5.7.2018

Helteistä heinäkuuta odotellessa….

 

Johtokunta kokoontui maanantaina ja päätti hakea jäsenistön pyynnöstä seuraavat lisäharjoitteluajat Värtön tanssisalille.  Heinäkuun salivuorot:

Ma-Pe 17.30 - 18.30, juniorit 18.30 - 19.30 aikuiset                     

La 12.00 - 13.00 juniorit, 13.00 - 14.00 aikuiset.

Su 15.00 - 16.00 juniorit, 16.00 - 17.00 aikuiset.

Mikäli haluat varata lisäharjoittelu aikaa, vapaita aikoja voi tiedustella Urheilutalon Infosta. Varatessasi sieltä lisävuoroja kerro olevasi Telemarkin jäsen, silloin tuntihinta on edullisempi, oman vuoron voi maksaa urheilutalon kassalle ja mikäli eivät ota maksua, pyydä laittamaan laskulle viitteeksi nimesi, seura laskuttaa käyttämäsi vuorot laskun saatua.

Johtokunta vahvisti kokouksessaan myös leiri ohjelman, leiriohjelmaan tuli vielä pieniä viimehetken muutoksia. Leiriohjelma sekä leiri hinnat löytyvät nimenhuudosta Kuvat/Materiaalit-> Kansio->Kesäleiri 2018, voitte tulostaa leiriohjelman sekä hinnat yhdelle A4 lomakkeelle. Maksuohjeet saatte myöhemmin.

Sovimme kokouksessa lisäksi leirille tarvittavien huoltajien ruokailuista ja päätimme ruokien olevan huoltajille ilmaisia, perjantaille tarvitsemme kaksi huoltajaa, lauantaille neljä ja sunnuntaille kolme.      Mikäli leirille olisi tulossa enemmän huoltajia kuin on tarvetta, mietitään yhdessä arvotaanko huoltajat.

Syksyn valmennus kalenteri julkaistaan piakkoin myös nimenhuudossa ja seuran sivuille laitamme viikkokalenterin kunhan saamme viimeisen lisätilavahvistuksen.

Kilparyhmät aloittavat 6.8 alkavalla viikolla 32 (Huom! päivitetty alkamisviikko kilparyhmälle). Harrasteryhmät aloittavat 27.8 alkavalla viikolla 35.

Valmennuksen ja ohjaajien järjestäytyminen kaudelle 2018 – 2019. Vastuuopettaja on pääasiallinen yhteyshenkilö tanssijoille ja vanhemmille liittyen ryhmän asioihin.

Organisaatio:

Lasten harrasteryhmät: Antti Aho päävalmentaja

kiddiejam vastuuopettajat Julia Pelkonen ja Pinja Uitto

Tirriäiset vastuuopettaja Julia Pyrrö

Pörriäiset vastuuopettaja Antti Aho  

Aikuisten kilpatanssin alkeisopetus–Timo päävalmentaja ja vastuuopettaja.

 

Kilparyhmien vetäjät:

Vakiot – Tuula päävalmentaja

vastuuopettaja ryhmä 1-2 Tuula, muita opettajia, Salme,

vastuuopettaja ryhmä 3 Salme, muita opettajia Tuula ja Timo

vastuuopettaja ryhmä 4 Vesa, muita opettajia Tuula ja Timo

Lattarit – Laura päävalmentaja

vastuuopettaja ryhmä 1-2 Tuula, muita opettajia Jaak Vainomaa ja Marja Kangasaho,

vastuuopettaja ryhmä 3-4 Laura, muita opettajia Jaak Vainomaa, Milla Virtanen ja Timo.

Ilmoittautuminen avataan seuran sivuille lähiaikoina, hoidattehan ilmoittautumiset mahdollisimman pian kuntoon se helpottaa kaikkien vapaaehtoisten työtaakkaa syksyä ajatellen.

Telemark Team johtokunta toivottaa kaikille tanssijoille, vanhemmille, valmentajille ja ohjaajille rauhallista ja rentouttavaa kesää. Tavataan taas tanssin merkeissä salilla vapaaharjoituksissa tai viimeistään leirillä elokuussa.