Harrasteryhmät

Harrasteryhmien syyskausi alkaa viikolla 3, alkaen maanantaista 14.1.2019.

Telemark Team ry tarjoaa monipuolisesti tanssin harrastustoimintaa. Harrastamisen voi aloittaa missä iässä ja miltä taitotasolta tahansa, olipa tavoitteena sitten kilpatanssin kiemurat tai hauska harrastaminen omaksi iloksi. Seurassamme voi tanssia vauvasta vaariin ja harrasteryhmissä tärkeimpänä tavoitteena on tanssin riemun löytäminen ja siitä nauttiminen, tervetuloa tanssimaan!

- - - - - - - - - - - - - -

Pienet lapset, lastentanssi

Tirriäisten ryhmässä (3-4-vuotiaat) opetellaan tanssin aakkosia leikinomaisten harjoitusten avulla. Kauden aikana tutustutaan omaan kehoon, opetellaan suuntia ja liikkumista tilassa, leikitellään rytmiikkaharjoituksilla ja opetellaan pieniä tansseja sekä yksin että parin kanssa. Tirriäisiä tanssin tielle ohjaa Julia Pyrrö.

Tirriäiset torstaisin klo 18.00-18.35 Värtön päiväkodilla!
 

Pörriäisten ryhmässä (5-6-vuotiaat) syvennetään perusliikunta- ja rytmisiä taitoja, tutustutaan sekä vakio- että latinalaistanssien alkeisiin ja lisäksi leikin ja tanssin avulla opetellaan hyviä tapoja. Pörriäisten vauhdikkaasta ohjauksesta vastaa Antti Aho.

Pörriäiset torstaisin klo 18.45-19.30 Värtön päiväkodilla!

 

KiddieJam® -tanssiliikuntaa lapsille (5-7-vuotiaat)
on maanantain vauhdikas tanssitunti, joka vie lapset tanssilajien aakkosten maailmaan. Lukukauden aikana lapset saavat monipuolisesti maistiaisia showtanssista, streetlajeista, paritanssista, kansantanssista sekä baletista unohtamatta luovuutta ja leikkiä. KiddieJam® -nimisiä tanssitunteja voivat pitää vain perusohjaajakoulutuksen käyneet ohjaajat. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin tanssia jo harrastaneille. Ryhmä on suunnattu 5-7-vuotiaille ja opettajana toimivat energiset KiddieJam-ohjaajamme Pinja Uitto ja Julia Pelkonen.

KiddieJam® lasten tunti maanantaisin klo 17.00-18.00 Linnanmaan liikuntahallilla!

 

Kouluikäiset (7-12-vuotiaat)


Lasten kilpatanssin alkeisryhmissä (F-taso) opetellaan syksyn aikana neljän vakio- ja latinalaistanssin perusteet sekä tutustutaan paritanssiin liittyvään tapakulttuuriin. Kurssi antaa hyvän pohjan myös kilparyhmiin (E-taso) siirtymiselle! Tunnille voi tulla yksin tai oman parin kanssa. Opettajana lasten alkeiskurssilla seuramme valmentaja Tuula Raukovaara.

Lasten alkeisryhmä torstaisin klo 17.30-18.15 Värtön tanssisalilla!

 

Nuoret ja aikuiset

 

Tanssi Tähtien Tapaan - Aikuisten ja nuorten paritanssin alkeet (F-taso)
-ryhmässä opit 4-6 tanssin perusteet vakio- ja latinalaistansseissa. Harjoittelu tapahtuu parin kanssa, rennolla otteella ja hauskassa porukassa. Kurssi antaa hyvän pohjan paritanssien osaamiselle ja vaikkapa jatko- ja kilparyhmiin siirtymiselle! Kurssille suositellaan tulemaan oman parin kanssa. Aikuiset kilpatanssin saloihin opastaa ammattitanssinopettajamme Timo Pukkila.

Aikuisten alkeet keskiviikkoisin klo 20.00-21.00 Värtön tanssisalilla!

 

Aikuisten ja nuorten kilpatanssin alkeisjatko
- ryhmässä syvennetään alkeisryhmässä opittuja taitoja ja kehitetään tanssitekniikkaa. Kauden edetessä opetellaan myös uusia tansseja. Tervetuloa mukaan sekä edellisen kauden alkeiskurssilaiset että kaikki, joilla kilpatanssin alkeet ovat jo hallussa aiemmin opeteltuna: Nyt rohkeasti mukaan jatkamaan tanssiharrastusta! Jatkoryhmästä myös hyvät eväät kilpailemisesta kiinnostuneille ja jo muutaman kerran kilpailleet alkavan E-luokan paritkin saavat lisähaastetta ja harjoiteltavaa täältä! Kilpatanssin jatkoryhmässä aikuisia luotsaa Timo Pukkila.

Aikuisten ja nuorten kilpatanssin alkeisjatko torstaisin klo 19.45-21.00 Värtön tanssisalilla!