Ilmoittaudu


Aloita uusi harrastus!

Nyt on aika aloittaa tanssiharrastus! Telemark Teamissa on ryhmiä kaikenikäisille ja -tasoisille tanssijoille aina  aloittelijoista konkareihin ja alle kouluikäisistä lapsista  senioritanssijoihin saakka. Telemark Teamissa opettaa vahva joukko tanssin ammattilaisia. Harrasteryhmien opettajat omaavat kokemusta ja koulutusta useasta eri tanssilajista niin lapsille kuin aikuisillekin. Valitse Telemarkin laajasta harrastetuntien valikoimasta itsellesi mieluisin ja tule mukaan tanssin pyörteisiin!

Mukaan seuratoimintaan!

Telemark Team toivottaa kaikki nuoret ja aikuiset tanssijat sekä lapsiharrastajien kotiväen mukaan myös seuratoimintaan! Järjestämme vuosittain Oulun alueella seuran toimesta useita tanssitapahtumia kuten seuran Kevät- ja Joulunäytökset, kilpatanssin aluekilpailut, valtakunnalliset kilpailut ja/tai Grand Prix -kilpailut, joihin on kaikenlainen osaaminen ja talkooapu tervetullutta.

Lisäksi seuratoimintaa pyörittävä johtokunta kaipaa riveihinsä vuosittain uusia innokkaita ja idearikkaita tekijöitä. Olitpa kiinnostunut tulemaan tapahtumiin talkooavuksi tai vaikkapa pidemmän aikavälin seurakehitystyöhön johtokuntaan, olet lämpimästi tervetullut mukaan isolla tai pienellä panoksella. Ota yhteyttä johtokuntaan, tervetuloa Telemark Teamiin!