Info

Vuonna 1965 perustettu kilpatanssiseura Telemark Team ry on toiminut oululaisen tanssikulttuurin lippulaivana niin Suomessa kuin maailmallakin, tuoden kilpatanssin loistoa kaikenlaisille lavoille, parketeille ja harjoitussaleihin.

Telemark Team ry tarjoaa kilpatanssin opetusta sekä harrastusmahdollisuuksia muiden tanssilajien parissa. Ryhmiä on tarjolla kaiken ikäisille, 3-4-vuotiaiden Tirriäisten ja 5-6-vuotiaiden Pörriäisten ryhmistä varttuneemmille tanssi-innokkaille aina seniori-ikään asti. Telemarkissa voi tanssia myös vaikka ei omaa paria olisikaan tai kilpaileminen ei kiinnostaisi.

Kilpatanssi on suosittu harrastus ja sen parissa pyörähteleekin Oulussa muutamia satoja lapsia, nuoria ja aikuisia. Kilpatanssin lisäksi Telemarkissa on tarjolla myös erilaisia harrasteryhmiä, joissa tanssitaan joko parin kanssa tai yksin.

Telemark Team ry järjestää myös kilpatanssikisoja sekä  muita tanssitapahtumia. Lisäksi Telemark Team ry:ltä voit tilata tanssiesityksen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Tutustu seuraan, seuratoimintaan ja kilpatanssiharrastukseen sivuillamme!