Info

Vuonna 1965 perustettu kilpatanssiseura Telemark Team ry on toiminut oululaisen tanssikulttuurin lippulaivana niin Suomessa kuin maailmallakin, tuoden kilpatanssin loistoa kaikenlaisille lavoille, parketeille ja harjoitussaleihin.

Telemark Team ry tarjoaa kilpatanssin opetusta sekä harrastusmahdollisuuksia muiden tanssilajien parissa. Ryhmiä on tarjolla kaiken ikäisille, 3-4-vuotiaiden Tirriäisten ja 5-6-vuotiaiden Pörriäisten ryhmistä varttuneemmille tanssi-innokkaille aina seniori-ikään asti. Telemarkissa voi tanssia myös vaikka ei omaa paria olisikaan tai kilpaileminen ei kiinnostaisi.

Telemarkin kilparyhmille opetusta on ryhmissä sekä vakio- että latinalaistansseissa. Ryhmäopetuksen lisäksi valmennuksen tukena on tarjolla oman seuran opettajien ja vierailevien opettajien yksityistunteja ja salissa vapaaharjoitteluvuoroja silloin, kun sali ei ole opetuskäytössä.

Telemark Team ry järjestää myös kilpatanssikisoja sekä  muita tanssitapahtumia. Lisäksi Telemark Team ry:ltä voit tilata tanssiesityksen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Tutustu seuraan, seuratoimintaan ja kilpatanssiharrastukseen sivuillamme!