Seuratoiminta

Telemark Team ry järjestää Oulussa ja Oulun seudulla erilaisia tanssiin liittyviä tapahtumia. Muutaman kerran vuodessa seura saa järjestettäväkseen Suomen Tanssiurheiluliiton kilpatanssikilpailut. Lisäksi seura järjestää tanssiesityksiä tuodakseen kilpatanssiharrastusta tutuksi ja oppilasnäytöksiä harrastajien ja omaisten iloksi. Kaikenlainen apu ja vapaaehtoinen talkoopanos seuratyössä on tervetullutta!

Telemark Teamissa toimii vapaaehtoisista toimijoista koostuva ryhmä, joka järjestää tanssiurheiluharrastajille käytännön harrastusedellytyksiä. Ryhmä on perustettu tekemään arvokasta ja välttämätöntä käytännön työtä myös taloudellisten edellytysten luomiseksi yhteiselle tanssiharrastukselle Tukitiimi vastaa muun muassa:

  • Kahviotoiminnan pyörittämisestä
  • Osittain tanssikilpailujärjestelyistä, esimerkiksi kisakahvion pitämisestä ja muista kisapaikan järjestelyihin liittyvistä tehtävistä
  • Näytösten järjestämisestä yhdessä johtokunnan ja valmentajien kanssa Oulussa sekä lähikunnissa esiintymismahdollisuuksien luomiseksi myös pienimmille tanssijoille ja uusien tanssiurheiluharrastajien saamiseksi lajin pariin
  • Kilpatanssileirien järjestelyistä ja huollosta yhteistyössä valmentajien kanssa

Tukitiimiin toimintaa vetää tällä hetkellä Sanna Niinivaara. Tukitiimi kokoontuu tarvittaessa sopimaan toiminnastaan, kokoontumiset pidetään Värtön liikuntasalin kanttiinissa. Kaikki kilpatanssitoiminnan tukemisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tukitiimiin edistämään tanssiharrastusta Oulun seudulla. Tervetuloa!